Monday, 10 September 2007

Gratulerer med dagen som var, bestefar!


GRATULERER MED DAGEN SOM VAR DEN 29.AUGUST, BESTEFAR!En litt forsinket, men absolutt ikke glemt bursdagshilsen til bestefar! En kombinasjon av ferieavvikling og en litt treig mamma, gjør at hilsenen kommer litt sent, MEN akkurat tidsnok til feiringen som skal skje på onsdag! Vi gleder oss til å komme på besøk!

På bildet er Hannah Donata fortsatt en ganske liten baby, hun har vokst en god del siden det bildet ble tatt. På siste kontroll på helsestasjonen veide hun 8970 gr. og var 68,5cm lang. Hun har gått opp litt mindre enn hun vanligvis har pleid å gjort, men det er absolutt forståelig med tanke på at hun nå beveger seg rundt på golvet og er ivrig på å undersøke ALT, og helst det hun ikke skal. Vi har gitt opp å holde orden i CD-stativ og DVD'r, og får vel heller finne en annen løsning for dem hvis vi vil ha dem i fred for små klåfingre.

Vi har som sagt vært på ferie, og det kommer ganske snart et innlegg om det, men her er et bilde av en liten luring på en av de mange rastepausene vi hadde i fjellheimen: