Sunday, 8 April 2007

Mamma sier jeg er ei skravlebøtte!
I dag vekket Hannah Donata mamma og pappa med høylydt skravling fra senga si. Og i dag er tydeligvis dagen for å prøve ut alle nye lyder, for skravla står bare stille når frøkna spiser og innimellom tar en høneblund.

Hannah Donata er 3 måneder i dag, og her er en liten videosnutt i anledning dagen.

Vi har hatt nydelig vær her i påsken og Hannah Donata har vært mye ute. Gjett om vi har fått mange kommentarer om årets søteste påskekylling! Den fine gule dressen har mormor strikka.
Da mamma og pappa var ute i hagen og Hannah Donata ikke ville sove mer, var det allikevel fint å være ute og sitte lunt og godt i vogna si.Påskeaften pleier vi å samles i Odal'n. I år var vi hos Ann-Kristin, Peter, Emilie og Mathias. Oldemor var også på plass, og vi fikk tatt et fint bilde av den eldste og yngste i familien.

2 comments:

Anonymous said...

Så fine bilder. Du verden så fort de vokser. Kraft i den melka du! Gleder meg til å se henne igjen. Klem til dere alle tre. Anne Lise

Anonymous said...

Che carina nei suoi vestitini. Non vorrei azzardare ipotesi premature, ma nella seconda foto, quella con il cappellino bianco, ha un broncio che non mi è del tutto sconosciuto..

Anna