Friday, 10 August 2007

Som tida flyr!!!

Hannah Donata i fin rosa kjole. Denne kjolen har mamma også brukt for leeeeenge, leeeenge siden!

Hannah Donata er blitt 7 måneder og i dag tok vi oss en tur på helsestasjonen for å veie og måle igjen. Hun er nå 68 cm lang og veier 8700gr. Fortsatt veldig fin kurve.

Neste uke reiser vi på ferie. Det blir Norgesferie i år og vi satser på å få tatt mange fine bilder som vi kan legge ut her da vi er tilbake igjen!

P.S. For dere som lurer på hvordan det går i føljetongen om oljefyr, radiatorer og annet som lever sitt eget liv her i huset, så kan vi fortelle at alt fortsatt er like helt og... DET FUNGERER!! JIPPPIIII!!!
Det varte jo og rakk før rørleggermannen kom, og etter en middels hyggelig telefonsamtale innfant han seg her i løpet av et par timer. Det pinlige var jo da at radiatoren var så kald som den aldri før hadde vært. Og hvorfor? Fordi far i huset hadde brukt litt brutal kraft på termostaten, som tydeligvis hadde hengt seg opp litt, for den gikk en hel runde til rundt og var dermed lukket. Hadde han husket å fortelle det til mor i huset? Niks.. Jaja, det viktigste er jo at det nå fungerer, og at vi faktisk synes det er litt småhustrig her til tider. Etter å ha vært vant til temperaturer på rundt 27 grader, dag som natt (!!!), så er jo 21 grader rene kjøleskapet.

1 comment:

Anna said...

Bellissimo il vestitino rosa!! Un bel visetto sorridente. Un bacio a tutti e tre.
(zia) Anna